Inventarisatie gratis vervoer vanuit noord Nederland naar Hapert.


Op 25 mei 2013 organiseert NGC-DBS een Grasparkieten Symposium in "Den Tref" te Hapert, waar de dag erna, op 26 mei 2013, ook de NGC-DBS Babyshow plaats zal vinden. Het symposium wordt mede georganiseerd en gefinancierd door het voormalige NGC-rayon O.G.C. We willen het de grasparkietenliefhebbers uit het noorden van Nederland daarom gemakkelijker maken om dit Symposium te bezoeken door vervoer te regelen, dat van noord Nederland naar Hapert rijdt en op een aantal plaatsen mensen de gelegenheid biedt op te stappen.

Om een idee te krijgen van het aantal mensen en hun woonplaatsen willen wij graag weten, wie hiervan gebruik zou willen maken. U wordt dan ook vriendelijk verzocht om uw wensen per email door te geven via bijgevoegd formulier aan Judith van Schaften via secretaris@ngc-dbs.nl. Wanneer u niet over email beschikt kan het telefonisch op 030-6913627.


Inschrijfformulier (doc)


Geeft u a.u.b. op om hoeveel personen het gaat en vooral ook om welke tijdstippen, bijv. op zaterdag heen en weer of op zaterdagmorgen heen en op zondag weer terug (dus in de buurt van Hapert overnachten), hoeveel vogels u eventueel mee wilt nemen etc. Het gaat nu alleen nog maar om een inventarisatie van de wensen die gebruikt zal worden voor het bepalen van het aantal opstapplaatsen en de locatie er van.

En heeft u vragen of aanvullende suggesties? Wij horen ze graag van u, liefst per email op secretaris@ngc-dbs.nl of per telefoon 030-6913627.

Het Symposiumteam.