De NGC-DBS bezoekers zijn ook in 2005 weer keurig bijgehouden op deze pagina van webstats4U, voorheen NedStat. Voor iets meer achtergrond over webstats4U/NedStat zie ook de evaluatie van vorig jaar.

De bezoeken op de NGC-DBS site worden sinds 7 januari 2004 bijgehouden. Het totaal aantal pageviews (het aantal keren dat de site is opgevraagd) is sinds die dag meer dan zesendertigduizend, tegen twaalfduizend in het eerste jaar. Hiermee kunnen we dus stellen dat we dit jaar twee keer zoveel bezoeken hebben gehad (12 duizend over het eerste jaar en 24 duizend over het tweede jaar). Dit is over het afgelopen jaar gemiddeld dus ruim 2000 per maand, ofwel 66 per dag! De drukste dag van het jaar was, net zoals vorig jaar, de dag na de NGC-DBS Clubshow: 175. Bezoekers van de site gaan er inmiddels duidelijk vanuit dat showresultaten snel on-line staan. Dit jaar waren de showuitslagen zelfs on-line vóór het uitkooien van de vogels!

Meer gedetaileerde informatie, zoals het aantal bezoeken per dag, per week, per maand, en dergelijk is te vinden op onze pagina van webstats4U. Via "Mijn statistieken" worden een aantal pagina's aangeboden: Al met al kunnen we in ieder geval weer stellen dat de NGC-DBS site goed bezocht wordt. Laten we proberen dit zo te houden, door veel informatie, nieuws en vooral ook foto's van onze vogels met elkaar te blijven delen.


Op- of aanmerkingen? Email de Webmaster: webmaster@ngc-dbs.nl