Ringen

Ringen bestellen voor het kweekjaar 2020 kan door 1 van de 2 opties onderaan deze pagina op te volgen. Ingevulde formulieren kunt u mailen naar ringencommissaris@ngc-dbs.nl of per post versturen naar Theo van Deursen, Willem Pijperstraat 43, 3208 AV Spijkenisse. 

De aluminium ringen voor het kweekjaar 2020 zijn Groen Ral 6019. Na de hoofdronde, zijn er nog twee nabestelrondes. We werken weer met vastgestelde verzameldata. Dat is administratief en logistiek beter en gemakkelijker te verwerken.

De hoofdronde is: bestelformulier moet voor 1juli 2019 zijningeleverd, dan worden de ringen op 1 oktober 2019 verzonden en zijn 2 a 3 dagen later in uw bezit.

De bestelling wordt pas in behandeling genomen na ontvangst van het verschuldigde bedrag.

Bij betaling na de sluitingsdatum wordt de bestelling naar de volgende ronde geschoven. Betalingen kunnen gedaan worden op rekeningnummer IBAN: NL24 RABO 0385 5643 41 BIC-code RABONL2U 

Daarna hebben we twee nabestelrondes voor de ringen!

Eerste nabestelronde: bestelformulier moet ingeleverd zijn voor 1 november 2019, dan heeft u de ringen 15 januari 2020in uw bezit. 

Tweede nabestelronde: bestelformulier moet ingeleverd zijn voor 29 februari 2020, dan heeft u de ringen 8-april 2020 in uw bezit.  

Ook voor de nabestelrondes geld dat deze pas in behandeling worden genomen na ontvangst van het verschuldigde bedrag.


Tussen deze bestelrondes door kunnen geen bestellingen gedaan worden, dus Bestellingen na 1 juli 2019worden doorgeschoven naar 1 november 2019. Bestellingen na 1 november 2019worden doorgeschoven naar 29-februari 2020

Voor nieuw aangemelde leden die ringen willen hebben, wordt een uitzondering gemaakt. Die ringen proberen we zo snel mogelijk te leveren. Dit kan alleen maar voor het kweekjaar waarin ze lid zijn geworden. 

Ik hoop dat er veel vogels met deze ringen om, onze shows zullen sieren. 

De ringencommissaris
Theo van Deursen.

Bestelformulier

Optie 1
Om het bestelformulier in een nieuw scherm te openen klikt u hier, er opent zich dan een nieuw scherm met het formulier. Dit formulier kunt u printen en handmatig invullen en daarna scannen en mailen of regulier met de post versturen.

Optie 2
U kunt het formulier ook downloaden, in Word invullen, opslaan en mailen of printen en posten. Let dan wel op het bestand wordt in uw download map gezet.