Google Groups Grasparkieten Discussiegroep
Bekijk het archief op groups.google.com

Via de bovenstaande link kan het archief worden bekeken van tot nu toe gestartte discussies in de Grasparkieten Discussiegroep van Google. Deze groep is aangemaakt op 7 december en is bedoeld om allerlei zaken te bespreken die verband houden met de grasparkieten hobby. Zo'n discussiegroep is uiteraard alleen zinvol als er vragen worden gesteld en beantwoord. Zo kunnen bijvoorbeeld beginnersvragen worden gesteld of kweekervaringen worden uitgewisseld, maar ook kan men hier zaken aan de orde stellen die van algemeen (verenigings)belang zijn.

Om het archief te bekijken moet men zich hieronder eenmalig aanmelden met een geldig emailadres. Naar dat adres wordt namelijk een (Engelstalig) bericht verzonden, waarin men moet bevestigen dat men zich wil inschrijven. Op die manier wordt voorkomen dat mensen worden aangemeld door derden zonder dat zij dit willen.


Grasparkieten Discussiegroep
Email:


Om een bericht te versturen naar de Grasparkieten Discussiegroep kan ook gebruik gemaakt worden van het volgende email adres: grasparkieten@googlegroups.com.