Betere gezondheid, beter broeden.

Producten van 'The BirdCare Company', een steeds meer gehoorde naam in onze grasparkieten hobby. Reeds vele kwekers gingen u voor in het gebruik van deze producten.

Op het gebied van de vogelhobby biedt 'The BirdCare Company' een grote verscheidenheid aan producten aan.

Moderne onderzoeksmethodes door professionals en uitgebreide praktische tests staan garant voor kwaliteit.

Voor meer informatie zie: http://www.birdcareco.com.


De moderne grasparkiet heeft topconditie nodig om het hele jaar door prestaties te kunnen leveren. Het show- en vooral het kweekseizoen vraagt veel van onze vogels. Topprestaties leveren, betekent onder meer een uitgebalanceerde voeding. The BirdCare Company heeft hiervoor de oplossing: een uitgekiend assortiment van voedingssupplementen, die uw vogels in staat stellen deze topprestaties te kunnen leveren. Maar ook o.a. hygiŽne-producten en producten voor zieke vogels.


Ard Veldt van Prijveco:
"Ik gebruik de producten van the BirdCare Company nog niet zo lang. Het verschil dat ik aan de vogels zie, is echter enorm. Zij zijn een stuk levendiger en er komt een prachtige glans op de bevedering. Dit zette mij aan het denken. Iedereen zou deze producten op een makkelijke manier moeten kunnen krijgen. Dit bracht mij er toe contact te zoeken met de fabrikant met als doel wederverkoper te worden. Niet uit winstbejag, maar om het voor mijn collega-kwekers tegen een scherpe prijs mogelijk te maken de producten van the BirdCare Company aan te kunnen schaffen en zelf het verschil bij hun vogels te kunnen constateren."

Een uitgebreide brochure met uitleg over de producten is verkrijgbaar bij:
Ard Veldt
Petenbos 10
3904 BN Veenendaal - NL
Tel: 0318 - 503591 / 542265

Bestellingen boven de 50 euro worden gratis thuisgestuurd.